Alla inlägg under juni 2012

Av Suzana - 12 juni 2012 11:37

 



Vågar du stå för vem du är?



Av Suzana - 11 juni 2012 22:20

Sitter och kikar runt inne på tradera för ro skull..fastnade vid ett gäng 70-tals kakeldekorer..hmm skulle det inte bara vara helläckert att blanda en massa olika kakeldekorer till en personlig "mosaik" utav färg och mönster..det skulle ju förgylla vilket trist gammal kök som helst..eller vad tror ni? ;) hihi..



                     



Hmm tror nästan att jag skall börja hålla utkik vid alla sommarens loppisar och börja samla på mig en bunt olika kakeldekorer så får vi se sen om jag "vågar" sätta upp dom.. =D haha..


Finns ju visseligen en hel del nytillverkade godbitar som dessa ifrån happystore.se också..



     


..men äkta gamla godingar är väl ändå kanske bäst.. ;)

Av Suzana - 11 juni 2012 18:56

Lurade ut älsklingen och lilltrollet på en liten kvällspromenad.. <3



   



         


Sommaren är kort..bäst att njuta så mycket man bara kan när tillfälle ges.. <3

Av Suzana - 11 juni 2012 08:17

Men då..nu är det ju nästan en halv evighet sedan jag bloggade igen..tiden bara rusar iväg och jag tycker inte jag hinner åstakomma något vettigt alls..

Men ja ja här kommer en i alla fall en uppdatering på lite vad som hänt här på sistone..


I torsdags satte jag mig på bussen och for ner till goa Marina i Bollnäs för en liten pysseljunta..eller ja blev väl inte sååå mycket pysslat (hann pyssla ihop ett armband till en utav fröknarna S´s sommargåva..)..men dessto mer trevligt babbel och mys i hennes ljuvliga trädgård.. ;) hihi..


Passade på att "rensa" lite i hennes trädgård också..allt för att jag skulle få med mig lite hallonplant hem..dom huserar nu i en utav mina gamla plåtburkar..skoj och med lite tur kanske det blir ett bär eller två i år.. =)


Tack för en jätte trevlig dag gumman!! <3



Älsklingen och lillplutten kom och hämtade mig på eftermiddagen och jag for hem och fixade med mat, handlade, planterade hallonen och bakade en massa vaniljbullar och kärleksmums till morgondagen på södran, mm, mm..

Sysslolös behöver man aldrig vara.. =)


Fredag och lördag spenderades i vanlig ordning uppe på södran..hyfsad försäljning och många trevliga människor..fick färdig fröknarnas sommargåvor också..skönt..nu hoppas jag bara att dom skall gilla dom..är lite "rädd" att dom skall tycka att mina skapelser är bara skräp..men men..

Det blev i alla fall en lyckad helg med andra ord..<3


Fortsätter förvånas av människors givmildhet..som bla annat att en go tjej som håller på att städa ut efter sin mor dök upp i ateeljen med två lådor sprängfylld utav textiler i lördags..som ni förstår rena rama julafton för mig..jag blir så himla glad att människor tänker på mig istället för att kasta bort saker och ting..

Återbruk in i det sista is the shit!!<3


Sen fick jag en hel bunt kaktusbebisar ifrån min goa vännina L också..så idag har jag roat mig med att få ner dom flesta utav dom i jord..tack gogumman! <3


 


Söndagen spenderade vi mest i lugn och ro..blev en fika och lektripp till öjeparken där vi också mötte upp goa L med barn..



Älsklingen och lilltrollet in action.. =) 


 


   


..innan vi for till huset och lekte lite med gräsklipparen, drog en del ogräs och lyfte fram vår stora grilltunna vilket resultrerade i att det blev regn senare på kvällen när vi tänkt grilla, så vi grillade köttet i ugnen och åt i lugn och ro inomhus istället.. =D hihi..


Nej ni gott folk..nu måste jag springa ner till tvättstugan igen.. =)

Av Suzana - 9 juni 2012 19:39

Hittade denna urfina utlottning inne på en utav mina favvobloggar its all vintage..snacka om att jag gääärna hade kammat hem denna vinst.. <3


Håll tummarna för mig eller varför inte delta ni med.. =)


Såå läcker tavla!! <3 

Av Suzana - 6 juni 2012 20:06

Idag har jag varit till södran en sväng och pysslat ihop inte mindre än tre enkla kakfat..två som skall bli "basen" i fröknarnas sommargåva och ett som jag bara fick lust att slänga ihop ändå.. ;)


Jag hann borra, montera, limma och lägga på ett lager grundfärg..


Det första kakfatet skall den mest färgälskande fröken få..skall klura ut vad gängstaven skall få för färg men det lutar mot rosa..



..och kakfat nr 2 skall naturligtvis den andra fröken få..lite klassiskt shabby chic..tror gängstaven på detta skall få vara vitt (men med fler lager så klart..)..



..hoppas dom skall bli nöjda.. =)


Tredje kakfatet blev till bara för att jag tyckte fatet är så sött..gängstaven skall få bli svart tror jag..

Alltid någon kattälskare som kommer att förälska sig i det.. ;) hihi..



Vad tror ni? =) 

Av Suzana - 5 juni 2012 18:39

Har fortfarande stora planer för vår lilla balkong..sen får vi väl se om jag hinner fixa och dona med allt jag vill i år..men annars blir det fler odlingsäsonger..


Idag var vi i alla fall och hämtade ett par "dubbel" fönster hos min goa vännina G så nu smider jag vidare på mina planer att bygga ett enkelt växthus där ute..


   


Har gjort en enkelt skiss..imorgon skall jag till huset och leta tag i lite reglar och annat som jag kommer behöva..tänker inte köpa något nytt utan bara använda det jag redan har i mina gömmor eller får utav goa vänner..ett riktigt Kajsa Warg projekt alltså..man tager vad man haver.. ;)


Blir även en sväng till södran imorgon..har ju lite att göra på fröknarnas sommargåvor.. =)

Av Suzana - 3 juni 2012 20:09

Nu var det ett bra tag sedan jag visade något livstecken här på bloggen igen..men ibland har man ju fullt upp med att bara finnas till i vardagen..och idag vaknade jag till ett trist gråmulet, blött och kallt väder..och som att det inte skulle vara nog så vaknade jag med en sprängande huvudvärk och en oändlig trötthet i hela kroppen..med andra ord så har det inte blivit mycket gjort här idag..


Lite plock och don i sakta mak, en hel del vila, virka några varv på ännu en disktrasa (ingen aning om dom kommer att sälja men jag tycker att dom är en bra miljösmart ide i alla fall..) och sist men inte minst överraskade jag familjen med en smarrig rabarber och jordgubbspaj.. <3


 

Hann inte fota den innan alla hade huggit in.. ;) hihi..


Södrandagarna har flytit på bra och jag är nöjd med helgen där..även om inte allt gick som planerat.. ;)

Fick finfrämmande i form utav goa Marina ifrån Bollnäs och min söta kontaktperson A.. <3

Fick även fram ett par "nyheter" till försäljning, bla. flugskyddet jag visade förra veckan och så dom disktrasor som hunnit bli helt klart..


 

Härliga sommriga färger.. <3


Hann påbörja fröknarnas sommargåva..näst yngsta sonen slutar 6:an nu och i egenskap utav klassmamma så har jag fått den angenäma uppgiften att fixa sommargåvan till deras två goa fröknar Susanne och Susanne.. ;) hihi..

Blev därför en snabbsväng till erikshjälpen igår där jag fyndade ett par fat till blivande kakfat som jag tänkte dom skall få..sen tänkte jag att dom skulle få en varsin disktrasa och ett varsit sommrigt armband..

Allt handgjort utav mig i bästa återbruksanda..hoppas att det skall uppskattas..lite skojigare än den klassiska blomsterkvasten i alla fall tycker jag nog.. =)


Sen måste jag bara få visa mitt senaste grovsopsrums fynd också..en nalle i keramik..ca 20cm..han såg så ledsen ut där han stod i ett mörkt hörn..nött, skavd och lagad..

Så han fick självklart följa med till södran..där han blev ompysslad och fick en omgång med vit grundfärg..

Hann i vanlig ordning inte med någon riktig före bild..men halvvägs i alla fall.. hehe..


   


Han skall få någon glad färg har jag tänkt..vet ännu dock inte vilken..

Nån som har något bra förslag?


Nej nu dax att krypa upp i soffhörnan igen och vila skallen..är allt annat än pigg..suck..

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards