Direktlänk till inlägg 30 april 2010

Skvaller och skitsnack

Av Suzana - 30 april 2010 09:45

Jag blir sååå himla arg och irriterad..bor man på en liten ort så får man väl kanske ta det att det sprids en massa skitsnack om en..

Fick ett sms från en bekant igår som ställde frågan -"När kommer storken.." då han hade fått höra utav 3 personer här i byn att dom minnsan visste att jag är gravid..mycket märkligt..min älskling har "offrat" sig och sett till att vi inte kommer få några fler barn för min hälsas skull (det kallar jag äkta kärlek!) och då jag nu inte ens har en tanke på att vara otrogen mot mannen i mitt liv så är det ju praktiskt omöjligt för mig att bli gravid..

 

Mitt svar blir jag är INTE gravid utan jag är bara FET! Något jag är smärtsamt medveten om..men tack för att ni påpekar det..för ve om jag skulle låta bli att tänka på det en dag!

 

Nej gott folk (om man nu kan kalla folk som sprider dynga för gott folk..) kolla upp FAKTA innan ni börjar prata bakom ryggen på folk..skitsnack kommer alltid fram och det SÅRAR!

 

  

Arg som ett bi! ¤#*%¤#

 
 
Linda

Linda

30 april 2010 09:58

Hej. Snälla kan du ta dig tid och rösta på fyra body/pyjamas jag designat. Det tar inte lång tid alls, bara några sekunder. Skulle vara så snällt om du kunde göra det :) Ska bli mamma i slutet på maj och detta gör att jag har möjlighet att vinna tre månaders blöjförbrukning.

http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=238506

http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=243023

http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=242255

http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=237867

Tävlingen tar slut 2 maj och det är jämnt i toppen. Tusen tack om du tog dig tid, varje röst är värdefull :)

http://lindahk.blogg.se

 
Helena

Helena

30 april 2010 14:19

Grrrrr......
Men du och mannen vet ju var ni har varandra iallafall! Och JA! Det är äkta kärlek!
Kraaam
Helena

http://www.svenserud.blogspot.com

 
Helena

Helena

30 april 2010 14:21

.....och du förresten. Det SKA vara rumpa och tuttar!
Sådetså!!!!!

http://www.svenserud.blogspot.com

 
Sanna

Sanna

30 april 2010 14:27

Helena: Tack så mycket för dina kommentarer. Då jag inte kom in på din blogg så hoppas jag att du läser här inne istället.. =)
Ja min älskling älskar mig för den jag är och tycker att jag är vacker oavsett hur rund jag är och det känns skönt att veta..
Ja lite hull har aldrig skadat =) hihi..

Kraaaaam
Sanna

http://krimskramsan.bloggplatsen.se

 
Lotten

Lotten

30 april 2010 17:23

Äsch sådan är inget att bry sig om... JAg vet att man blir sårad men på en liten ort blir det ju gärna så, tyvärr. Det finns alltid sladderkärringar och man skall inte ge dom näring ;-)

Kraam Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Bettan

Bettan

30 april 2010 22:22

Hej tjejen! Inget att bry sig om det där! Du är go som du är tycker jag! Går rykten om att jag har två barn fast jag bara har ett! Och då har jag inte ens vart överviktig! Fniss! Känn på den du! Hi hi. Ja visst blev jeans skåpet superlyckat! Trevlig helg och kram Bettan.

http://http:blandgommor.blogspot.com

 
Lycke

Lycke

30 april 2010 23:18

Jag förstår exakt vad du menar och kunde inte hålla med dig mer!!! Har faktiskt pratat om det här med förtal i mitt inlägg ikväll lustigt nog! Kan inte förstå folk som ids lägga ner tid på sådant, och kommer aldrig att förstå det!
Så som jag fungerar så backar jag ganska snabbt ur vänskapsrelationer med folk om jag märker att de pratar mycket dynga om andra...det får en ju bara att må illa - och då kan man lätt förstå att det lika gärna kan vara mig det handlar om nästa gång det ska snackas...nä fy för den lede!!!
Så bry dig inte för fem öre - jag är säker på att mycket snackas om mig också, men där är jag som en gås..det rinner av och jag försöker inte ens ta reda på om så är fallet...man har nog med sitt liv att leva och inte tid att ödsla energi på sådant!!!


Massor med kramar Lycke

http://till-vidas-ara.blogspot.comt

 
Ingen bild

Metronyx

1 maj 2010 10:08

Tja det är Edsbyn i ett nötskal tyvärr. Små ställen=skvallerkärringar av alla kön. Tråkigt men det är inga kompisar så skit i dom. Men visst tar man åt sig ett tag, fast du vet sanningen och det är det enda som räknas. Kram.

 
Matilda

Matilda

1 maj 2010 17:41

Hejj vännen! Det är ju bara att ta och skita i dem! Det är hur typiskt som helt i den här kommunen att folk får för sig saker och lägger till saker till en lögn och sprider vidare.
Kram

http://poptilda.blogg.se

 
Sussi

Sussi

1 maj 2010 23:45

Usch, vad jag känner igen mig.. Jag är rund just om magen.. En sk gravidmage.. folk pratar fortfarande om jag väntar barn.. men jag är singel.. jag vet att jag är rund där..

http://www.suzzisvardag.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Suzana - 4 juni 2019 20:48

I natt som var så slog magsjukan till och idag är jag mer död än levande, men det är ju kanske rätt bra så jag faktiskt blir tvungen att bara ta det lugnt mer eller mindre för att bli frisk igen..   För i vanlig ordning så har dagarna rusat på oc...

Av Suzana - 29 maj 2019 11:55

Något jag har drömt om i många år nu är att få besöka musikfestivalen URKULT och jag hoppas hoppas att det kan bli av i år, beror ju lite på hur det ser ut med pengar och hur jag skall ta mig dit och så..   Men finns viljan så brukar ju resten lö...

Av Suzana - 29 maj 2019 11:02

Det händer en del här hemma nu och vi har fått tillökning i djurfamiljen <3   Kaninungarna kom för ett tag sedan..             Duktiga kaninmamman Daisy <3   ..och i tisdags förra veckan så kikade den första kycklingen u...

Av Suzana - 29 maj 2019 10:30

I lördags tog jag och min vän Lars en tripp till Dalarna för att i första hand besöka en marknad i Mörtsjöbo där några utav våra vänner stod och sålde..det har varit tjat att även vi skulle komma dit och sälja men vi tänkte att det nog var bäst att b...

Av Suzana - 26 maj 2019 21:01

STORT GrAttIS till alla fina starka underbara mammor där ute! <3   Hoppas att ni har haft en fin morsdag, det har i alla fall jag haft! <3   Dagen började med go´fika på sängen..       ..och en fin liten kylväska i present..  ...

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards