Alla inlägg under maj 2009

Av Suzana - 9 maj 2009 17:38

Idag har det som vanligt varit full rulle.. =)

Började dagen med att stå på loppis och sälja i Bollnäs, gick sådär men fick ihop till bordshyran och lite extra i alla fall så jag är nöjd.. Har börjat plocka hem mina saker därifrån oxå, tänker bara stå där lördagar (förutom marknadsdagen 23:e) maj ut..sen kanske jag skall sälja hos min vännina Linda under sommaren =)

Skall bli skönt att slippa dom dryga resorna, även om jag kommer sakna det mysiga gänget där på lokstallarna..

Hann med att svänga in på erikshjälpen och ett tillfälligt loppis och göra ett par småfynd oxå + besöka rusta och elgiganten innan vi styrde kosan mot byn igen..

Så nu har jag investerat i ett nytt tagentbord och en mobil från elgiganten och lite skoj från rusta..bla. rosa vaxduk med vita prickar! FIIINT! =)

Sen har minstingen fått åka sin första karuselltur idag då vi har ett litet tivoli i byn i helgen..

Skoj tyckte han det var så det var svårt att slita honom därifrån, fick muta med popcorn..

Nu blir det lugnt resten utav kvällen med god mat och nån bra film =)


Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!



En gosse som ser grymt koncentrerad ut =) hihi..




Av Suzana - 8 maj 2009 21:12

Äntligen fredag!

Efter det vanliga morgonstöket så fick jag för mig att introducera minstingen för DUPLO´s underbara värld =) hihi.. Så jag var upp på vinden och rotade fram 2 hinkar full som jag har kvar efter dom större pojkarna.. Det var uppskattat men jag undrar om han ändå inte är för lite för dom ännu, han är 2år i juli..hmm..

Älsklingen kom hem redan kl.12 med en påse färska krämbullar så då blev det fika..mums! Mysigt när han kan komma hem tidigare så man får en lite längre helg att mysa ihop =)

Har även varit nere i blivande ateeljen/hobbyrummet och plockat en massa, skall väl bli nån ordning där en vacker dag..just nu ligger materialet huller om buller och jag skulle nog uppskatta lite mer ordning så man hittar sakerna man behöver lite snabbare =) hihi..

Nu skall jag mumsa lite fredags gott med älsklingen..bakpotatis med skagenröra och färska majsbröd..mmmmmmmm gottis! =)

Sen blir det snart sängen, skall upp tidigt och stå på loppis imorgon så..

Ha en trevlig helg alla ni där ute i bloggvärlden!

Av Suzana - 7 maj 2009 21:29

Idag har det varit full rulle hela dagen..efter det vanliga morgonstöket började jag o minstingen dagen med att ta en promenad till min vännina Linda för att inspektera deras "uthus" inför ett ev sommarloppis, fick som vanligt en massa ideer =) Hoppas hon vill ha en affärspartner nu bara..skulle vara SÅÅÅÅ kul!

Väl hemma stoppade jag gossen i säng och satte igång att pyssla lite så nu har jag fått ett gäng napphållare klar och har börjat klippa till tyg för att sy vetevärmare..måste försöka få klart något varje dag nu så jag har lite att sälja 23:e..

Köpte 10 udda kaffekoppar för 5kr igår på erikshjälpen, i dessa tänkte jag gjuta ljus..kanske går att sälja eller vad säger ni? =)

Sedan kom min kära syster yster Stina och hämtade mig för avfärd mot djurskyddet där vi jobbar som volentärer. Så nu är jag nyss hemkommen därifrån och lite lagom dötrött =) hihi..

Dom hade fått in en superfin katt som dom döpt till Felix (lika som en utav mina gossar)..åhh va go! Kärlek vid första ögonkastet!

Men här har vi ju redan 3 underbara katt töser så det får räcka =) hihi..

Gjorde även lite fina fynd på deras loppis, en del tror jag får följa med på marknaden =)

Foto på min goa syster och katten Pettsson =)



Av Suzana - 6 maj 2009 16:03

Inte en lugn stund på hela dagen..

När älsklingen kom hemma från jobbet så satte vi igång att uträtta ärenden..så det blev en sväng till erikshjälpen (och ja jag fyndade..), sen förbi ett litet loppis (hittade en liten ny bambi..), järnhandeln och köpte o-ringar (till mina napphållare..) och ica för matinköp.. =)

Väl hemma kom jag på att det var idag det var öppet hus på 10-åringens skola så det vara bara att packa sig iväg igen =) hihi..

Blev tipspromenad med abba tema, gott fika och naturligtvis visningen utav gossens alster =) hihi..


Taada! En trumma =)


Av Suzana - 6 maj 2009 12:43

Nu när minstingen har lagt sig att sova middag så passar jag på att sitta här en stund och berätta lite om hur vår förmiddag har sett ut =)

Efter frukost och morgonbus så tog vi en sväng ut på byn, skulle hämta ut ett dhl paket på konsum och tänkte att vi då kunde passa på att strosa lite längre..

Så första stoppet blev hos älsklingen/pappa..sååå mysigt tyckte minstingen och pappa fick både puss, kram o klapp på kind..go han vår lille son =)

Sen såg jag att dom öppnat upp loppis precis över gatan från älsklingens jobb så då kunde jag ju bara inte låta bli att gå dit..loppisnarkoman som man är =) skratt..

Hittade en hel del "skatter" bla 2 vita fina blomkrukor, supersött saltkar modell fågel, en väggfågel, en liten katt"vas" (tror den skall användas som det åtminstone..) och div gardinner, allt för 100kr..inte helt fel enligt mig =)

Sen på väg ut upptäckte jag att ägarinnan hade ställt tre lådor vid ingången som man tydligen kunde plocka gratis grejor ur så där fyndade jag massor, 7 felfria 70-tals muggar, minivas, kristallvas med ett litet nagg (knappt synbart), ett snapsglas för alla små buketter man får utav sina små underverk =) 2 skålar från Nittsjö, inte i bra skick men jag tänkte man kunde använda dom i trädgården.. En bakduk slank ner som packmaterial men har nu hamnat i tvätten inför kommande bullbak =)

Sen fick jag med mig en stor träbricka och trä"kruka" som jag tänkte nog blir bra att göra något pyssel med..förslag? =)

Av Suzana - 5 maj 2009 09:12

Dagarna bara rusar iväg och snart är det dax för mig att stå på marknad igen och jag har knappt hunnit göra något klart tycker jag..suck..

Skulle börja sy napphållare, men o-ringarna jag köpt var lite lite för stor så jag blir tvungen att fixa nya imorgon..så då klapp jag bara till tyg till några "nappisar" och koncentrerade jag mig på att få klart ett gäng skallror istället..hoppas jag får mer gjort imorgon =)

Har i alla fall hunnit plantera om ett gäng krukväxter och plockat lite här hemma oxå..har regnat mest hela dagen så det har passat bäst med innepyssel..

Och så har vi hunnit köra iväg en släpkärra med skräp till "grovsoporna" när det var upphåll, skönt att få undan lite som bara legat o skräpat (tex näst äldsta sonens gamla resårbotten som pajat, trasig dataskärm, trasig fläkt, mm..)..

Skönt med lite ordning på "torpet" igen! =) hihi..

Av Suzana - 4 maj 2009 12:44

Tänkte att det skulle vara kul att visa upp lite för och efter bilder på sånt jag pysslat med..så här kommer dom första bilderna =)

Minstingens leksaksskåp som jag fixade ordning för några veckor sedan med hjälp utav lite färg, scrapp papper, tapetklister och lack..både jag och gossen är nöjd med resultatet =)

Av Suzana - 4 maj 2009 12:00

Pysslar för fullt inför Jössebo marknaden den 23:e maj då jag skall sälja loppisprylar, bakat och en del "pyssel" jag knopat ihop..

Virkar skallror på löpande band just nu (återbruk som gäller för mig så det är garn från div loppisar, erikshjälpen o röda korset, plast ägg från godis och skumgummi från några stolsdynor jag tvättat o "slaktat")... =)

Sen så tittar jag runt i böcker, mm, för att få tips till mer jag kan göra och sälja..lite extra klirr i kassan är aldrig fel.. Kanske kan bli en barnfri resa för mig o gubben..eller en tripp till leksands sommarland med alla 6 barn i framtiden..tror ju inte att jag kommer sälja för en förmögenhet men alla bäckar små ni vet.. hihi..

Kanske lite virkat "fika" eller pimpat hårspänne...hmm..pysseltips mottages tacksamt! =)

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards