Alla inlägg under oktober 2012

Av Suzana - 4 oktober 2012 17:40

Nu är jag i full gång med att baka till morgondagen på södran igen..

 

En panna med mint choklad rutor är klar och skall bara skäras..

 

 

 

..chokladbollar är gjorda (fast dom verka få stanna hemma om barnen får bestämma.. ;) hihi..)..en vaniljbulldeg är på G och äppelrulltårta bakar jag imorgon på morgonen..

 

Tror det får räcka..

Känner mig redan helt slut trots värktabletter & vila och då är inte bullarna ens gjorda än..suck.. =(

Av Suzana - 2 oktober 2012 10:32

En olycka kommer sällan ensam heter det ju..i morse när jag vaknade upptäckte jag att någon råkat stänga utav frysen inatt/morse..glassen var som sås och mycket hade blivit förstört..suck..men får väl försöka se det positivt..mycket klarade sig ju också..jag har lagat mat här på morgonkvisten så nu har jag färdig mat för minst ett par dagar klar och slipper det ständiga dilemmat "vad skall vi göra för mat idag då.."..det är ju liksom redan fixat..bara välja och vraka vad som känns smarrigast för stunden..

Minstingen valde sin favorit köttbullar och mos till frukost och jag har mumsat i mig en tallrik med lingongröt och mjölk.. <3

 

 

 

Till lunch får det bli kokt potatis, stuvad bladspenat och bräckt kassler..mums!

 

Positivt tänkande kommer man långt med har jag hört..men jag håller tummarna att frysen inte råkar stängas av något mer närmaste tiden i alla fall.. =)

Av Suzana - 1 oktober 2012 23:19

Då sitter man i vanlig ordning uppe sömnlös igen..svårt att sova när smärtan gnolar och det gör ont f-n hur man än försöker ligga..men men ingen ide att klaga..finns alltid dom som har det värre..


Så vad hittar man då på när man nattsuddar..jo jag försöker få till några varv på ännu en julklapp som jag håller på att virkar..fingrarna vill inte riktigt vara med men skam den som ger sig.. =)

 

 

 

Det julklapps projekt jag visade en glimt utav här tidigare blev superbra..fattas bara att jag skall sy i fleecefoder (skall tvätta en fleecefilt imorgon som jag planerar att sätta saxen i..kan bli bra..) till den också så är den redo för inslagning och att stoppas i julklapps säcken.. <3

 

Kanske blir det en "sån här" var i julklapp till mina söner..bara jag kan klura ut vilka färger dom alla vill ha.. ;) hihi..

 

Letar fortfarande fler bra tips på bra, billiga, miljösnälla och helst hemgjorda julklappar..så bombadera mig gärna med förslag.. =)

Av Suzana - 1 oktober 2012 10:45

Synden straffar sig själv heter det ju..så idag får jag verkligen lida för mina "utsvävningar" igår..har i alla fall gått med lilltrollet på dagis, släpat hem lite nyttigt ifrån ica och betalat hyran för södran..nu tänker jag parkera på soffan resten av dagen..aj f-n på ren svenska.. =(

 

 

 

Hoppas att ni har en bättre dag än jag.. <3

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards