Alla inlägg under oktober 2012

Av Suzana - 24 oktober 2012 11:08

Bara älskar att leta inspiration inne på google..skulle vilja tatuera in ett pentagram någonstans på kroppen också..drömmer vidare och spar bilder in min inspirationsmapp.. ;)

 

           

 

Har du tatueringar och i så fall vilket motiv? *nyfiken i en strut* ;)

Av Suzana - 23 oktober 2012 18:30

Är så sugen på att skaffa mig ännu en tatuering och när jag satt och sökte runt på google för nån kväll sedan hittade jag denna skönhet.. <3

 

Läcker eller hur..får mig att tänka på guden Odens två korpar Hugin och Munin..

 

 

 

..men jag får drömma vidare tills den dag ekonomin tillåter..

 

Finns ju viktigare saker att lägga pengarna på just nu.. <3


Av Suzana - 23 oktober 2012 18:21

Idag hann jag äntligen med att "städa ur" det mesta ur mitt lilla växthus..skörden i år har ju knappt varit värd att nämna..blev varken chili, tomat eller paprika..suck..men nu har då min chili- och paprikaplanta fått flytta in..så nu får ni hålla tummarna att dom lyckas övervintra här inne i lägenheten..

 

Vet ju att i alla fall chilin skall stå svalt och ljust men det är ju aningens svårt att fixa dom förhållandena i en liten hyreslägenhet, så jag chansar och hoppas på det bästa.. <3

 

 

 


Min lilla chili och brevid skymtar min lite ledsna paprikaplanta som antagligen fått för mycket kyla redan..men men..överlever dom så överlever dom..kan inte göra så mycket mer för dom nu.. <3

Av Suzana - 23 oktober 2012 13:15

Igår var det full rulle mest hela dagen..den började med att jag och lilltrollet åkte till buspalatset i Bollnäs med min goa systeryster L och hennes två små gotroll.. <3

Min goa mor sponsrade mitt gotroll så barnen hade det jätteroligt och det var full fart alla tre timmarna som vi var där..blev massa bus, nachotallrik och glass..tack mamma/mormor..<3

 

Väl hemma i byn igen så spenderade jag halva dagen i köket..lilltrollet ville baka och bjuda storebröderna på chokladbollar så sagt och gjort..

 

 

 

..och efter det fick jag ett ryck och gjorde åt lite av alla äpplen jag har fått och en påse rensade krusbär ur frysen..

Kokade äppelmos smaksatt med kanelstång och krusbärsmarmelad med smak av bourbun vaniljstång..mumsigt!!

 

 

 

Och sen efter en tripp till bibblan och kiosken och att lilltrollet äntligen somnade för kvällen så hade jag och näst yngsta sonen en myskväll med film från bibblan och lite "götta" ifrån kiosken.. =)

 

En mysig intensiv dag så när älsklingen sen kom hem närmare midnatt var jag helt slut och hann inte umgås så mycket innan John Blund strödde sand i mina ögon och jag slocknade..men men så kan de gå.. ;) hihi

 

Av Suzana - 20 oktober 2012 18:22

Blev inte så mycket pysslande i helgen..inspirationen ville inte riktigt infinna sig..men så kan det ju vara ibland.. <3


Fick i alla fall fyra glas utav min goa väninna L som jag "pimpade" och gjorde ljuslyktor utav..blev inte alls för tokiga tycker jag nog..

 

   

 

..ingen den andra lik då jag tog det "stumpar" som fanns utav olika spetsar, band och annat i mina gömmor.. <3

Kan tänka mig att dom kommer lysa fint med typ "teljus" i..vanliga värmeljus får ju ett avskärmat ljus pg. av aluminium "koppen"..medans sk. teljus har genomskinlig "kopp".

 

Vad har ni pysslat med idag då? =)

Av Suzana - 19 oktober 2012 09:32

Orken har inte riktigt funnits dom sista dagarna så bla. bloggen har blivit lidande..men så är det väl här i livet..man gör det man orkar och resten får stå på pauseläge tills man får lite energi över igen..


Idag är det då dags för södran igen och också där kommer min avsaknad utav extra energi märkas..blir tex inte mycket bakat..

 

Har slängt ihop en sats äppelrutor och skall strax göra en sats kärleksmums..tror jag..

 

 

 

..mår man inte bra så göra man inte det..

 

Ha en fortsatt fin fredag go´vänner! <3





Av Suzana - 15 oktober 2012 10:44

Måndag igen och man är trött som få..ännu en sömnlös natt..värk som gnolar och tankar som snurrar runt i skallen gör att det känns omöjligt att slappna av och sova..men men..bara att bita ihop..


Hann fixa lite mer julklappspyssel på södran i helgen..klädde bla. in några plåtburkar (ifrån min kära syster yster..) med seriestrippar ur en gammal Kalle Anka tidning med hjälp utav decopage..



 


Dom är grunden till klappar som jag skall ge till bla. mina goa systersöner..

Nämligen "trolldegskitt"..en burk med dom torra ingredienserna till trolldeg (mjöl, salt och tapetklister..), recept på trolldeg, en kavel och några pepparkaksformar..

 

Jag hoppas och tror att det skall bli uppskattade klappar av dessa 4-5åringar.. ;)

Eller vad tror ni?

 

När jag var på södran så fick jag en massa mynta utav goa G också, tack än en gång gogumman..bara dom har torkat så skall här testas att göra mynta te..

 

Fick låna en "örttork" utav henne också, så nu torkar dom fin fint i min ateélje..minstingen tyckte nämligen inte om lukten så hemma kunde jag inte torka dom.. =)

 

 

 

Nej nu skall jag plocka ihop lite låneböcker och ta minstingen med till bibblan en sväng.. =)

 

Så ni får ha en fortsatt fin måndag gott folk! <3

Av Suzana - 12 oktober 2012 19:53

Idag har jag avslutat några pysselprojekt som jag haft på G..bla en mössa till näst äldsta grabben..skall bli en julklapp men då han inte läser mammas blogg så vågar jag visa upp den här redan nu..

 

 

 

En mössa till äldsta sonen är redan påbörjad också.. =)

 

Sen så har jag pysslat med riktigt äkta återbrukspyssel..har nämligen klippt och klistrat några julklapps etiketter..

 

 

 

Tummen och spöket Laban har jag klippt ut från en gammal glaspinneförpackning och det vita pappret hittade jag i en gammal tekartong..

Man tager vad man haver heter det ju.. ;)

 

Och minstingen här hemma blev ju så avis på näst yngsta sonens "sovgott monster" så idag sydde jag ihop ett eget till honom..

 

 

 

..får se om det duger som sängkamrat ikväll vid nattningen..

 

Apropå nattning så är det god tid för den nu..så dax att borsta tänderna, läsa saga och hoppas att John Blund knackar på fönstrer snart nog så mamma får lite egentid.. <3



Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards