Alla inlägg under juni 2011

Av Suzana - 11 juni 2011 14:28

På vägen hem från Enköping så stannade vi till i Nordansjö vid ett litet mysigt ställe som heter Hönsgården..där fanns massor utav underbara skapelser i en charmig liten lada med mysig lantlig miljö runt omkring..än en gång sprang jag ifrån kameran..men då även dom finns på facebook så lånade jag lite bilder där..hit kommer det absolut bli fler besök också.. =)

 

             

Köpte ett par saker, men dom får ni se när jag haft tid att fota som sagt.. Strax åka iväg på 14års kalas.. =)

Av Suzana - 11 juni 2011 14:06

Måste ju bara få göra reklam för ett bland dom underbaraste "loppisar" jag någonsin besökt..stället bara tar andan ur en när man stiger in..saker, kläder, prylar både högt och lågt i en härligt färgsprakande mix..hur mycket fint som helst..

Har lånat ett gäng foton ifrån Lata Pigans facebook sida då jag sprang ifrån kameran när jag var dit och mitt besök blev inte så långvarigt då älsklingen blev rejält allergisk och mitt lilla yrväder tappade tålamodet..men se och njut..

 

            


Har du inte redan varit dit så rekommenderar jag verkligen ett besök om du befinner dig i trakterna runt Vela..se bara till att du har gott om tid och en tjock plånbok..här finns mycket att bli kär i.. ;)

 

Vad jag lyckades hinna med att fynda det får ni se senare då jag inte hunnit fota senaste dagarnas fynd ännu.. =)

Av Suzana - 10 juni 2011 21:28

Idag var vi då i Enköping och firade älsklingens näst äldsta sons examen..här kommer några utav mina favoritbilder från dagen.. =)

 

     

Nu hoppas vi bara att grabben snart kan komma upp och hälsa på oss en längre tid så vi hinner rå om honom riktigt.. =)

 

Innan hemfärd hann jag med ett gäng loppisar och lite annat skoj, bla. Lata pigan i Vela och Hönsgården i Nordansjö..superskoj..bloggar mer om det imorgon.. ;)   

Av Suzana - 9 juni 2011 17:50

Idag har jag haft en släng utav pysselfeber igen..resultatet blev ett par återbruks "tavlor"..ideen har legat och grott ett tag och nu gjorde jag slag i saken..

Jag blev riktigt nöjd..exakt som jag tänkt mig.. =)

 

  

 

Ett par grundmålade loppisramar, retro tapet, spets, bibelpapper, vintagebilder, ett par "klistermärken" och min kära dynamo..allt som behövdes.. =)

 

  

 

 Levereras till södran så snart jag får tillfälle.. =)

 

Sen har jag jobbat på ännu ett kakfat som min kära svärmor skall få i en lite förseenad födelsedagspresent (hon fyllde igår..) bara vi kommer ner till Enköping ikväll.. =)

 

  

 

 Vi skall ner och gå på älsklingens näst äldsta sons examen imorgon och sen raka vägen hem igen..pust..vi har ju alla barn hemma i helgen annars hade vi kunnat göra en helhelg där.. =)

Av Suzana - 8 juni 2011 16:45

För en tid sen vann jag i en gissningstävling inne hos goa Jeanette med sin blogg om köpstopp & billigt leverne..

 

Och igår kom då äntligen min vinst..så nyfiken som jag varit..och till min stora glädje innehöll paketet ett gäng söta små skopor..supersöta att lägga i någon utav alla mina plåtburkar inne i skafferiet..så behöver man inte ta en "ny" sked varje gång man skall ha tex oboy.. =)

 

 

Av Suzana - 8 juni 2011 15:03

Idag har jag hunnit med ett par loppis också..

Först ut var min goa vännina L´s tvådagars loppis..där hittade jag denna söta lilla kissekatt för 4kr..

 

  Är inte säker men jag tror att det är en Aldo Londi Bitossi skapelse..ur serien Rimini blue..någon som vet?

Katten är ca.15cm hög, ingen stämpel tyvärr..

 

Sen tog jag en snabbdate med goa A och vi for till erikshjälpen..först hittade jag ingenting som föll mig i smaken..men precis innan vi skulle hem så såg jag detta lilla söta spel i ögonvrån och föll som en fura.. ;)

 

    

 

Vet inte vad jag skall göra med det ännu..men har haft fundering på tavla eller smycken..men vi får se vad det blir.. =)

Av Suzana - 8 juni 2011 13:36

Nu är det klippt..!! ;)

Har lyxat till det lite och har varit till frissan och fått en betydligt kortare frisyr..håret har tagit mycket stryk efter min viktop och blivit så fult så denna "lyx" kändes verkligen nödvändigt..så nu är jag 270kr fattigare men nöjd.. =)

 

 

Av Suzana - 6 juni 2011 13:18

Gårdagens loppispremiär blev lyckad trots att jag satte upp "reklamblad" bara kvällen före och bara på ett par ställen..måste upp med fler..men idag är jag förkyld och hängig efter att ha suttit och frusit ett par timmar i parken igår eftermiddag..suck..men bara orken återvänder så..

 

  

(foto innan öppning..svårt att se sakerna men ändå..)


Har i alla fall varit ner i förrådet och rensat lite mer till loppiset idag..inte så mycket som jag tänkt då..men har man en liten gosse som är gnällig och inte vill vara med så är det lite svårt att ta en riktig rensning..hmm..kanske kan göra ett nytt försök imorgon när lilltrollet är på dagis..

 

Lite nytt är det i alla fall och jag har öppet varje dag i stort sett..bara skylten står ute så kom och hälsa på vettja! =)

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards