Alla inlägg under februari 2011

Av Suzana - 12 februari 2011 16:13

Idag har det blivit en snabbsväng in på erikshjälpen också..märktes att sportloven har startat söderut..mycket folk man inte ser i vanliga fall och som tyvärr gillar samma saker som mig..*skratt*..det plus att jag var sen dit idag resulterade i inte allt för mycket fynd..

Hittade i alla fall denna läckra 70-tals duk, ett gäng roliga vykort och en bunt småbilar till gossen.. =)

 

    


Åhh va jag längtar tills flytdieten blir lättare..nu blir jag lätt yr och huvudvärken dundrar ikapp med magen som skriker utav hunger..men kämpar vidare.. <3 

Av Suzana - 11 februari 2011 20:07

En sak jag alltid drömt om att ha är dreadlock eller rastaflätor..vet inte om jag skulle passa i det..men är mer och mer sugen att testa..

Vad tror ni? =)

 

  

Av Suzana - 11 februari 2011 17:57

Kan inte säga annat än åhhh..sååå mycket fint..hämtade just ett paket på posten ifrån goa Gitte..det var tapetbitarna jag beställt till ett projekt som jag funderat på ett tag nu..skall bli såå kul att sätta saxen i dom och börja pyssla..

 

Bara kolla in den här grön röda skönheten! <3

 

  

 

Vad projektet är får ni se i framtiden och fler tapetfoton kommer senare.. =) 

Av Suzana - 11 februari 2011 13:08

Har inte gått mer än två dygn ännu..magen skriker efter riktig mat och jag är helt matt i kroppen..

Fuskade lite igår med ett litet äpple och en liten morot..risken är att det blir samma idag..känner mig lite misslyckad..men ju mer kroppen vänjer sig så blir det nog lättare att vara utan allt utom modifasten..

 

Beundrar verkligen alla dom som klarar sig enbart på 4 påsar modifast per dygn direkt..

 

Försöker röra på mig lite varje dag..promenader mest..idag blev det ju lite "slit" med snöskottning också..

 

För att hålla fingrar och tankar sysselsatt så har jag börjat virka på ett litet nytt projekt..ville göra klart plåtslöjden idag men det är inte lätt att smita ner i pysselrummet när man har minstingen hemma på egen hand..men virka är kul det med..

Nån som kan gissa vad det skall bli? =)

 

  

Av Suzana - 11 februari 2011 09:26

Nej nu får det väl ändå vara nog, vill inte ha mer SNÖ!! =(


Senaste dygnet så har det snöat och blåst oavbrutet..älsklingen hann skotta 5-6ggr igår innan sänggående och nu på morgonen fick jag skotta en massa tung packat snö..det har säkert kommit över en halvmeter snö inatt..idag är många bussturer inställd..bussar och bilar far i diket..näst äldsta sonens skolas lektioner är inställd..älsklingen får ingen mat på jobbet idag då han hade beställt mat och dom har ställt in sina utkörningar..mm..

  

SUCK!  

Av Suzana - 9 februari 2011 20:39

Ikväll på bibblan har jag varit på en intressant pröva på "kurs"..vi fick testa att jobba med både metall och pappers hantverk..


Superkul! =) <3

 


Önskar att det kunde vara fler sådana här kurser här i byn..dom flesta för mig spännande kurserna ligger i Bollnäs eller längre bort och då jag tyvärr inte har körkort så blir det lite för krångligt många ggr att ta sig.. =(


    


Ikväll började jag på en liten vägglykta..skall bara leka lite med popnit tången och min minborr så får ni se det färdiga resultatet så fort jag är klar.. =)

 

Hann inte testa på pappershantverk denna gång..men jag lånade en bok så jag kan testa i hemmets lungna vrå istället.. =)

 

Av Suzana - 9 februari 2011 15:25

Idag blev det då en snabbsväng med goa A till erikshjälpen..tror nästan att hon fyndade mer än jag idag också..jag vet vad ni tänker..är det ens möjligt?

Men jag fick säkert med mig mer ändå.. ;) hihi..

 

 

Hittade bla denna läckra röda mancesterkjol i lite retro stuk..hänger den med alla andra vintagkläder som bara väntar på att jag skall krympa till rätt storlek.. <3



Sen blev det en hel del i rosa tema..ännu en fin frukostskål till samlingen..tuff askkopp (lite smålikt en välkänd design klassiker eller?) och ett par vackra ljusmanchetter i glas..

   

..ett par broderiringar fick följa med också..


 

 ..en söt kruka till alla hjärtans dag kanske..



..och sist men inte minst en lite smårolig pysselbok som jag tänkte titta i med näst yngsta sonen och se om jag får igång skaparlusten hos honom igen också.. =)

 

   


Fick en väldigt fint komplimang när jag var på erikshjälpen idag..

En go tjej som har bloggen Rotbuserkes Gård kom fram till mig och frågade om jag var krimskramsan och det kan jag ju inte neka till.. =)

Hon och bla hennes vännina med bloggen Ellinors Hus driver en liten butik här i byn med underbart hantverk och lite loppissaker som heter Ymseting..och nu undrade dom om lilla jag ev skulle vara intresserad utav att börja sälja mina saker där också..

Lite generad och superglad blev jag..men bara jag vet hur min operation går och hur jag kommer må så vill jag självklart vara med..lite svårt att boka upp sig på för mycket som det känns nu..

 

Håll tummarna att jag skall få må bra så jag kan tacka ja! =)

 

Väl hemma så var jag upp en snabbsväng på vinden för att leta fram en kjolgalge och då kunde jag bara inte låta bli att ta med ett par "gömda skatter" ner.. =)

 

 

Världens sötaste lilla barnkavaj..kan inte vara mer än 74cl..tänkte att den skall få få en ny funktion som "väggprydnad" mot min turkosblommiga vägg i vardagsrummet..

 

Och sen fick denna härliga vintageklänning också följa med ner..skall tvätta den och hänga den i min vintageklädessamling.. <3

 

      


Nu ner till Bollnäs och hämta hem barn och sen raka vägen till bibblan för min del! =) 


Av Suzana - 9 februari 2011 09:59

Nää nu är mitt tålamod slut..tänker börja med min flytdiet redan idag..eller ja åtminstone i stort sett..en "sista" fika med min goa kontaktperson A vill jag i alla fall ta idag när vi skall ta en tripp till erikshjälpen..men annars så är det nu dax för nystart i mitt liv.. <3

 

Efter att jag lämnade lillgossen på dagis idag tog jag en sväng igenom ica..

Köpte med mig en söt "gör mig glad" primula som nu bor i en utav mina fina varmchoklad muggar..en anteckningsbok jag har sneglat länge på men inte riktigt kommit på vad jag skall ha till, idag slog det mig..den skall jag naturligtvis ha att skriva ner tankar, vikt och mått i nu under starten utav mitt nya liv..sist men inte minst blev det även ett nytt måttband (har hört att gamla måttband "torkar och krymper" och därför kan bli missvisande och det vill man ju inte).. =)


Nu är jag redo för att börja mitt nya liv! =) <3 

 

  

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards