Alla inlägg under maj 2010

Av Suzana - 14 maj 2010 17:21

Då skall ni titta in på underbara bloggen Vindsverkstan som just nu lottar ut Leilas andra bok "one more slice"..tävligen pågår till den 17 maj så skynda skynda om du vill vara med.. =)

 

  

Av Suzana - 12 maj 2010 19:23

Känner mig sååå himla uppstressad ikväll..har pratat med banken och mäklare idag..på måndag kommer mäklaren hit och skall värdera mitt hus..så nu har jag städ dille och så ser jag bara en massa måsten..massor utav saker som bara måste göras innan hon kommer..pust..helt sönderstressad redan..lånar släpvagn imorgon och kör iväg grovsopor..måste fixa gräsklipparen (nåt strul med tändstifts hylsan..suck..)..plockar och donar för fullt..kör undan en del till förrådet..mm..mm..

 

Inte nog med det..imorgon kl. 10 skall vi prata med ägaren utav huset vi är intresserad utav..hoppas att det skall bli ett givande samtal..lördag jobbar jag förmiddag på djurskyddet och sen bakar jag ännu en tågtårta denna gång till min kära mors och systersons gemensamma födelsedag..mm..nejdå jag känner mig INTE allllls stressad..hur skall detta gå.. =/

 

Och mitt i all denna känslomässiga kaos så sätter jag mig ner och gör lite pyssel som jag funderat på ett tag..allt för att lugna nerverna..knäpp jag vet..

 

  

 

Har scannat in ett gäng bokmärken..limmat fast på scrappapper..lagt till lite text..laminerat och satt en magnet på baksidan..viola! Kylskåpsmagneter!! =)

 

Dessa små sötnosar och antagligen ett gäng till skall få följa med till djurskyddets loppis marknad den 29:e..kanske någon som gillar dom.. =)

 

    

 

Av Suzana - 11 maj 2010 22:46

Hoppet är ju det sista som dör sägs det juh..och jag har så svårt att ge upp min eller rättare sagt min och älsklingens dröm om ett större gammalt kråkslott.. =)

 

Men nu verkar det som oturen har vänt och hoppet kan börja gro igen..så nu hoppas jag att ni alla mina goa bloggvänner håller både tummar och tår för att vår dröm skall bli sann..

 

Pirr pirr i hela kroppen..låt nu vår dröm slå in! Snäääälla! <3

 

  

 

 

Av Suzana - 11 maj 2010 22:41

Nu var det ett tag sedan jag lämnade ett filmtips här så det är väl på tiden..

 

För ett tag sedan så såg jag och älsklingen filmen "Den siste tempelriddaren"..inte allt för tokig film som både jag och älsklingen gillade så den får 4 utav 5 möjliga stjärnor.. =)

 

  

Av Suzana - 9 maj 2010 20:22

Upptäckte just att min blogg faktiskt fyllde 1år den 2:a maj! Så här kommer en bild på en härlig 1års tårta jag hitta på google..hmm..får fundera på hur och om jag skall fira denna min stora dag på något särskilt vis.. =) hihi..

 

  

Av Suzana - 9 maj 2010 20:08

Idag har vi haft kalas mest hela dagen..älsklingens äldsta son fyller ju som sagt 18år på tisdag men vi firade honom idag..

 

Blev trång här i vårt lilla hus (128kvm) när allt folk kom..tur man har altan där folk kan sitta och fika i solvärmen också.. Födelsedagsbarnet verkar i alla fall nöjd med dagen och han fick både det ena och det andra..vår present får han på tisdag + sin favoritmat : Tacogratäng.. Lite kalaskänsla två dagar istället för en är väl inte allt för illa.. =)

 

Blev bara tvungen att fota min goa bonuspappa (som är närmare 2meter lång..) när han "kröp ner i" vår mini sandlåda och var lekfarbror till inte mindre än 3 barn..finns det hjärterum finns det stjärterum heter det ju.. =) hihi..

 

 



Av Suzana - 8 maj 2010 20:40

Idag har jag såå himla ont i kroppen men envis som man är så har jag ändå hunnit med en del..städat lite och bakat en hel del inför morgondagens kalas (älsklingens äldsta son fyller 18år på tisdag men vi firar honom imorgon redan..) bla. kärleksmums, tigerkaka och chokladbollar..marängtårta tar jag och fixar imorgon.. =)

 

Har hunnit med en sväng till erikshjälpen, lämnat ett par säckar med kläder från mormor och fyndat lite..

 

2 inredningstidningar och en "rolig" bok..

 

  

 

Och en supersöt väg vas alá söt flicka..

  

 

Sen har även goa systeryster med make och son varit hit en sväng och hälsat på..kusinerna bus lekte en hel del och sen blev det fika pause..mums!!

 

  

 

Nu skall jag ner och mysa med älsklingen så jag önskar alla goa människor där ute i bloggvärlden en fortsatt trevlig lördag kväll! =)

Av Suzana - 8 maj 2010 20:26

Igår var jag till Rättviksmarknaden med min kära mor, goa bonuspappa och älskade syster yster..blev en heldag så idag värker varje liten fiber i kroppen..ajj ajj..men kul var det! =)

 

Jag och syster räknade ut att vi gick omkring där ca 7 timmar och utav den tiden vilade vi benen knappt en halv timme..pust..

 

Hittade en hel del skoj..blev en del till barnen, godis till mig och älsklingen, mm..

 

Dessa lite toksöta solbrillor köpte jag till mig själv..min kära mor känner inte mig om jag går runt i dom i hennes sällskap..hehe..men huvudsaken är väl att jag gillar dom så.. =)

 


Lite pysselmaterial trillade jag också över..me like! <3 

  


Min goa syster yster S fick ett vit målat trähjärta med texten du är värdefull utav mig och jag fick denna underbara väska utav henne..den är bara såå jag..

Tack så mycket gotjejen min!! =) 

  


En toppendag i trevligt sällskap..väl hemma däckade jag rätt fort..hihi.. =)

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards