Alla inlägg under augusti 2009

Av Suzana - 19 augusti 2009 21:44

Idag har jag varit igång och pysslat en del, har bla målat 2 lager på denna settekasse (målar för hand så det är lite pilligt..) och ett par andra saker som ni får se i före - efter kategorin senare.. =)

Blir rätt bra om jag får säga det själv..och det får jag ju.. =) hehe..


Sen när minstingen sovit färdigt sin middagslur och älsklingen kommit hem så gav vi oss ut i ett par ärenden..bla. så har det här i byn startat upp en butik som heter Sylvias scrapcorner och igår och idag så har hon haft ett öppnings erbjudande, handla för 700kr och betala 400kr..kan säga att man får en hel del pysselmaterial för 700kr..plockade ihop allt detta för 719kr och fick då betala 419kr..

Kanon enligt mig!! =)


Hann in på erikshjälpen en snabbsväng också och fyndade en trälåda jag skall måla och "shabby chica" till och sälja vidare och tre stycken "plastdukar" (vet inte vad man haft dom till då dom är i hårdplast..men jag gissar på att det är en "evighetsduk" att ha i kakkorgen tex..) som jag har lite ideer vad jag skall ha till.. =) hemligt..hihi..


Släpade även med "stackars" Kim (äldsta sonens vännina..) på dessa upptåg, hoppas hon inte haft allt för tråkigt i alla fall.. =) hihi.. Måste ju få så mycket tid som möjligt att umgås med henne innan hon smiter hem till Norrköping imorgon igen.. =/ suck..


Och idag när jag tittade i postlådan så hittade jag senaste stil och stoff så nu har jag dreglat ordenligt idag när jag bläddrat i den och "fantiserat" om allt fint jag skulle kunna gjort om jag hade en bit utav det och det och det och framförallt det..tyget.. =) hihi..


En riktigt skoj dag säger jag och kryper nu ner i sänghalmen! =)

Imorgon blir det en "fullt upp" dag!



Av Suzana - 18 augusti 2009 10:42

Igår postade jag dessa mysiga saker som skall få träffa sina nya ägare, hoppas dom skall bli nöjd!

Bonaden skall flytta hem till Lotten i utbyte mot tapet..skall bli spännade att se vad det blir.. =)

Och brickorna reser hem till Maria i utbyte mot något hon själv skapat..är såå nyfiken på vad det kan bli.. =)



Av Suzana - 16 augusti 2009 20:33

Så här såg sängen jag och älsklingen sov inatt ut imorse när vi vaknade..gissa vem som inte ligger still för fem öre nattetid..det är inte jag kan jag tipsa om..jag bara skrattade när jag såg hur älsklingen låg i morse.. =) hihi..

Totalt ointressant jag vet men, men..


Vi sov alltså över i Enköping inatt..när vi väl vaknade på så åkte vi och hämtade upp älsklingens äldsta son Daniel (han ska bo här heltid hos oss nu och gå i särskola i Bollnäs..) och sen styrde vi kosan mot Gävle och ikea där.. Så nu har min näst äldsta son Felix shoppad där för sina presentkort (på 1200kr som han fått dom senaste 2 jularna)..han verkar supernöjd! Han köpte en bokhylla, stor golvmatta, ett par kuddar, en bordslampa och en förvaringskorg..så nu skall vi plocka ihop i hans rum och fixa med allt det nya i veckan.. =)

Själv köpte jag mest julklappar (tidigt jag vet, men vansinnigt skönt i december när alla springer runt som yra hönor i julhysteri..) och nåt pysselmaterial (bla. virkgarn..) och upptäckte att man fick ta med sig tapetprovbitar hem gratis från coop forum bygg så jag plockade några i alla fall.. =)


Väl hemma så hann jag in på ett loppis och köpte ett par saker jag sett ut tidigare, skall fixa dom inför butikstarten nu i september..kommer före och efterbilder sedan..


Nu är jag helt manglad och orkar knappt lyfta ett finger..pust! Men kul har jag haft! =)




Av Suzana - 15 augusti 2009 17:25

Som jag berättade så fyndade jag lite på djurskyddets loppis igår..här kommer lite foton på härligheten.. =)

Hittade ett "settekasse" som skall pysslas och säljas i butik senare i höst, blir nog ljusrosa färg och div tapeter/papper, mm.. =)

Sen hittade jag en ljuvlig gammal kaffeburk och när jag öppnade locket så fanns där en massa knappar och lite annat där i! Jippi!! Lyckan var gjort, jag älskar ju både gamla knappar och burkar.. =) 

Sen hittade jag dessa underbara "glasunderlägg", färgglada så det förslår! Dom kommer jag nog sälja på tradera eller så hamnar dom i något swap i framtiden..=)

Köpte ännu en liten sak, men då den skall skickas som överraskning till en person som läser denna blogg så tänker jag inte visa upp den här nu.. =) hihi..



Nej nu är det dax att plocka ihop det sista och sätta sig i bilen och ta en tripp ner till Enköping och ikea, hörs mer imorgon! =)





Av Suzana - 14 augusti 2009 23:12

Nu var det länge sedan jag och syster jobbade på djurskyddet så nu är det dax för nya tag igen..så ikväll har vi varit där och jobbat och njutit utav alla nya goa kissekatter och glatt oss åt dom kissar som fått nya hem.. =)

Äldsta sonens goa kompis Kim följde med oss och hon verkar inte ha lidigt någon större skada trots att jag och kära syster har en förmåga att vara grymt tokig när vi umgås.. Hon skrattade mest åt våra tokryck så det måste ju vara ett positivt tecken.. =) hihi..


Var även ut på loppiset vi har där och hittade lite skoj (vi har fått en massa saker inskänkta från ett "nedlagt" sommarloppis, så det fanns en hel del nytt..)..

Skall försöka hinna fota och lägga ut bilder på dom imorgon innan jag, min näst äldsta son och älsklingen skall ner till Enköping igen..skall hämta upp älsklingens äldsta son som skall bo hos oss heltid nu och på vägen hem på söndag skall vi in på ikea med min son så han får handla för sina presentkort där.. =) 


Kim fyndade ett gäng pocketböcker (6st), ett par smycken, 2 ramar och ett "kort" för 50kr tillsammans, inte alls blodigt det heller! =)



Hur som helst så kommer här lite bilder på syster yster och 3 utav "våra" ljuvliga katt töser.. =)





Av Suzana - 14 augusti 2009 23:07

Måste bara få visa en bild på världens sötaste lilla spiderman!

Är han inte för go lillprinsen? =)


Av Suzana - 14 augusti 2009 11:30

Så nu blir det sista loppisfynd inlägget för denna gång =)

Denna skönhet hittade jag i Falun igår och min älskling köpte den till mig direkt, han vet vad jag gillar hjärtat mitt.. =)

Flaskorna skall stylas alá shabby chic och säljas i butiken i höst (skall skriva kontrakt och dona snart, plus att jag skall ner och hjälpa till och måla i butiken..)..

Hittade dessa emaljerde sötnosar också för 20 och 10kr på erikshjälpen..så söta! Muggen blir kvar, kastrullen kanske hamnar på tradera.. =)

Och så hittade jag lite tärningar och ett par minipennor (ca 3cm) som kommer bli smycken eller något annat skoj i framtiden.. =)



Av Suzana - 14 augusti 2009 11:19

Här kommer lite fler pastelliga fynd.. Hittade 4st härligt pastellfärgade dessert/fil skålar i rosa, gult, mintgrön och ljusblått, påminner lite om något från rice..söta va? 20kr för alla.. =)

Denna burk föll jag pladask för även om jag tyckte den var lite dyr..40kr..men vad gör man när man blir tokkär i en sak.. =) hihi..

Dessa små "dockor" funderar jag på att ha i mitt "settekasse" bara det blir klart eller så får dom följa med i något framtida swap..sånt som märks.. =)


Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards