Alla inlägg under juli 2009

Av Suzana - 9 juli 2009 21:37

Idag har vi haft "paj bjudning" för älsklingens familj som bor här på orten.. Han är ju från Enköping och flyttade upp till mig för ca 2 år sedan, men har ändå 2 bröder och 2 systrar med familjer boende sen länge här uppe..plus att svärmor och svärfar är uppe här på besök så det blev lite folk =)

Trevligt!


Vi bakade 2 stora jordgubbs och rabarberpajer och serverade med vaniljsås och så slängde älsklingen ihop ett par satser hastbullar..mums filibabba!

Gott gott =)


En utav mina favorit kaffekoppar fick dagen till ära agera "blomkruka" till en mini st paulia =)

Sött!



Av Suzana - 8 juli 2009 22:09

Detta har jag pysslat med ikväll..köpte ju gamla kaffefat tidigare och nu har jag kommit för mig att pyssla med dom..blev med hjälp utav ljushållare och lim söta ljusfat =)

Funkade bra och blev riktigt söta tycker jag! =)

Av Suzana - 8 juli 2009 21:54

Efter att vi uträttat en massa ärenden, bla. pantat, lämnat böcker på bibblan, kört pappersinsamling, mm..

Så blev det en sväng till ett sommarloppis i Söderomsjön som vi sett lappar om tidigare på byn..kul med sommarloppisar, oftast mycket billiga =)

Hittade bla. en bowling kägla till älsklingens äldsta son som är bowlingtokig (har fyndat 2 tidigare och hittar vi ännu en så kanske det blir ett bord eller liknande..), 2 ungdomsböcker som skall få bli fodral till anteckningsböcker i framtiden, en "mini" skateboard till min näst minsta son, en retro väggbonad i modell "mätsticka för barn" och en söt emaljmugg, allt för 65kr.. Det är väl fynd om något! =)


Pssssst! Liten hemlis, pengarna vi får in nu när vi pantar hamnar i en burk märkt bröllop..nu fattas det bara att älsklingen går ner på knä oxå.. ;) hihi..


Av Suzana - 8 juli 2009 21:46

Idag har vi varit en sväng på Erikshjälpen och fyndade lite..blev en plåtburk (som det legat godis i nån kiosk tidigare..), dockskåpsmöbler (skall säljas vidare i höst..), mugghållare (svägerskan behövde ett gäng upp till stugan..), en mussepigg (skall oxå säljas vidare..), en tigerknopp och så en massa småplock som skall fästas på min spegelram (ett litet tokprojekt som jag började på för en tid sedan..lite tokrolig tycker jag nog den blir, skall täcka hela ytan med plock..).


Jag är nöjd! =)

Av Suzana - 7 juli 2009 21:39

Gåtan är löst och det visade sig att det är en underbart doftande jasmin som bor i min trädgård =)


Tack för hjälpen kära bloggvänner!

Kraaaam Till er!



Av Suzana - 7 juli 2009 18:21

Strövade runt lite i trädgården idag och så upptäckte jag denna buske under en utav mina stora körsbärsträd..visst den har ju funnits där i flera år men jag har liksom inte lagt märke till den tidigare på samma sätt.. Hmm men nu undrar jag..vad är det för växt? Den har vackra vita blommor och doftar underbart.. =)



Nån som kan hjälpa mig att lösa gåtan? Vad heter min buske?




Av Suzana - 7 juli 2009 15:54

Här kommer lite fler kort från partytältet som jag lovade igår =) Blev fika där med svågern idag efter att vi varit till Bollnäs en sväng med honom..han behövde hjälp att hämta hem två soffar han beställt och köpt på Jysk, så vi lånade en släpvagn och tog en tripp ner för att hämta dom.


Jag passade på att springa in på rusta oxå, köpte bla en trehjulig sparkcykel som minstingen skall få på sin 2-årsdag 26 juli.. Köpte godis till fiskedamm och lite roliga servetter oxå =)


På vägen hem svängde vi in till Edsbybagarn och köpte hem lite gott och som vi då fikade i partytältet efter att soffor burits upp till svågern och vagnen körts hem =) Mysigt och gott gott!



Av Suzana - 6 juli 2009 22:31

Tog mig själv i kragen och gav mig en spark i baken och slet mig ifrån harpan..aaaagggg..svårt men det gick ! =) hihi..



Tog älsklingen med mig och så for vi till vårt förråd och tömde det på äldsta sonens prylar och körde dom till hans eget nästan tomma förråd..så nu finns det plats i vårt förråd för det vi skall ut med från garaget =) Jippi!


Sen hem och utfodrade barnen med snabblunch (korv med bröd), packade en liten matsäck och så körde älsklingen iväg 3 utav barnen till badstranden och lämnade utav dom där för några timmar..jag stannade hemma och fortsatte klippa gräsmattan..



När älsklingen var tillbaka så satte jag honom på att montera upp vårt "partytält"..så nu är hela gräsmattan klippt, partytältet på plats och inrett..sååå mysigt! =)


Sen har jag haft lite mys med näst minsta sonen som är lite "mammig" i mellan åt och behöver lite extra egentid, så vi hyrde en film, köpte lite gott och kröp upp och myste i soffan..skönt att rå om ett barn i taget ibland  =)



Efter att vi myst färdigt så kokade jag te, tog på en extra kofta..gick ut med älsklingen i partytältet, tände ljus och satt och myste och pratade en stund i regnet (vi har spänt en pressening över tältet så vi satt torrt och lyssnade på lugnet och regnet som sakta föll..)..



Kan livet bli så mycket bättre än så här? Tror inte det och jag njuter i fulla drag! =) 



Det var svårt att fota nu när det är skymning så jag fotar lite mer imorgon..men här syns lite utav bords "dekorationen" och min älsklingskisse Mira =)


Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards